Korábbi nyerőszámok

Ötöslottó

Legutóbbi sorsolás: 08 június 2024 (szombat)

19 41 60 77 81
Sorsolás Nyerőszámok
08 június, 2024 (szombat) 19,41,60,77,81
01 június, 2024 (szombat) 01,50,53,79,80
25 május, 2024 (szombat) 39,41,56,58,64
18 május, 2024 (szombat) 08,31,59,60,72
11 május, 2024 (szombat) 17,34,60,80,82
04 május, 2024 (szombat) 09,28,76,77,83
27 április, 2024 (szombat) 13,34,35,58,69
20 április, 2024 (szombat) 13,37,38,64,83
13 április, 2024 (szombat) 13,19,48,51,71
06 április, 2024 (szombat) 01,04,43,64,76

Ötöslottó - egy játék, mely végigkísér az éveken

Szóval, itt van ez a közkedvelt, Magyarországon már oly rég óta jól ismert és elterjedt szerencsejáték. A sorsjegyek elérhető és legálisan működő rendszeréhez tartozik, mely a Szerencsejáték Zrt. szervezésében zajlik. A lottó játékok nagy népszerűségnek örvendenek már hosszú idők óta szép hazánkban is, persze voltak hullámvölgyek és dombok a történelme során, de még mindig kitart a top szerencsejátékok között.

Ha már szóba került a történelme, a lottó típusú játékok nagy földrajzi térségeket jártak be az évtizedek / évszázadok során. A szó, a "lottó", latin eredettel bír, kezdetben pedig politikai célokra került felhasználásra, ám játszható, szórakoztató mivoltának köszönhetően, futótűzként terjedt a népesség körében, kezdetben Genovában, később kiterjedtebb területeken.

Ebben a mai cikkben taglalt szerencsejáték nem más, mint az ötöslottó, mely nagy nyereményeket ígér játékosai számára. Ez nem csak légből kapott reklámszöveg, hiszen, a hivatalos Szerencsejáték Zrt. oldal felkeresésével megbizonyosodhatunk róla, hogy igenis sokat kínálnak főnyeremény gyanánt. Milliárd Forint nagyságrendekről beszélhetünk. No, elhiszed már?

otos lotto, ötöslottó

Miért gondoljuk, hogy végigkísér az éveken ez a játék? Nem is tudom elhinni, hogy ezt a kérdést meg kell válaszolni... Nemigen van olyan köztünk, aki ne ismerne legalább egy rendszeresen lottózó személyt, legyen szó egy rokonról, vagy a szomszéd macskás idős hölgyről, barátról, de a lényeg egy és ugyanaz. Mindannyian ismerünk valakit, aki hosszú ideje lelkes lottó játékos. ez is a mozgatórugója a játék töretlen népszerűségének.

Miért kedvelik az emberek a lottó játékokat? Mert addig is, míg várod a kisorsolt számok kihírdetését, izgalmakkal tölt el, de ugyanakkor tetemes pénznyeremény hazaviteléhez segíthet hozzá.

Szóval, dióhéjban szemlélve, mi is ez a játék? S mi a helyzet a nyerőszámokkal? Nos, a képlet egyszerűnek tűnhet, hiszen 90 szám közül kell kiválasztanod 5 darabot, melyekkel a heti rendszerességgel történő sorsoláson vesznek részt. Mekkora találat hoz pénznyereményt? Hát, ehhez legább 2 számot el kellene találnod majd a kihúzottak közül. De miért is zagyválunk az apró nyereményekről, hiszen a legtöbbeket a főnyeremény érdekli! Igaz is, a főnyeremény! A főnyeremény elérésére 5-ből 5 számnak passzolnia kell a húzáskor kisorsoltak és szelvényeden bejelöltek között.

Milyen célokat tölt be az ötöslottó? Mivel egy szerencsejátékról van szó, ez a befizetéssel a nyereményekért vívott hajszába kínál belépőt, de ugyanakkor szórakoztató célzattal is bír.

Nyilván, alapvető szabályokat figyelembe kell venni a játékban való részvétel tekintetében, ilyen az is, hogy csak nagykorú személyek vehetnek részt az ötöslottó játékban.

Szóval, ezen a héten váltottál már lottó szelvényt? Az ötösre? Vagy a hatosra? Ó, való igaz, még nem beszéltünk a többi, Szerencsejáték Zrt. által elérhetővé tett lottóról: hatoslottó, Kenó, Joker, Skandináv lottó és így tovább. Más valamire vágysz? Esetleg próbáld ki a napi játékokat, sorsjegyeket, fogadásokat, lóversenyeket.

Ma azonban nem ezekkel, hanem főként az ötöslottóval foglalkozunk majd.

Ötöslottó játékszabályok

Szóval az 1-től 90-ig terjedő természetes számok sorából kellene 5-öt kiválasztanod a szelvényen. 5 számot sorsolnak majd ki a hetente megrendezett sorsolások alkalmával, s a cél az, hogy ezek közül minél többet eltalálj.

Saját számaidat, vagy gépi számokat is megjátszhatsz, azaz véletlen számokat. Megválaszthatod azt is, hogy 1 vagy 5 héten át legyenek a sorsolás során játékban a számaid.

Az ötöslottó joker a telitalálatot képviseli. Igen, ez jelenti az 5 kihúzott számból mind az ötnek az eltalálását a szelvényeden. Nem is olyan könnyű eltalálni mind az öt számot, de nem is lehetetlen. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a korábbi lottó nyertesek sora a korábbi sorsolás alkalmakról.

Egy részvételi tipp, hogy lehetőséged van kombinációs játékban való részvételi módra is, melyet alább részletezünk.

Öt számot válassz

Az ötöslottó hatoslottó nyerőszámai, a megnevezésüknek megfelelően jelölik a húzásokkor kisrsolt nyertes számok számát. Így az ötöslottó az 5 kihúzott számról, míg a hatoslottó a hat kihúzott számról kapta a nevét.

Az ötöslottó esetében az alapjáték tehát ezt jelenti, 5 megjátszott számot, nem többet, egy mezőn belül. Azonban lehetőséged van több szám megjátszására is. Ott a kombinációs játék, melynek révén fix és kombinációs számokkal játszható az ötöslottó, egyidőben, ugyanazon sorsolás alkalmával. Mi a célja ennek a játéktípusnak? Célja abban áll, hogy növeli a találat esélyét.

Te hogyan választod ki az öt számot? Van akinek a különböző szülinapi dátumok, évfordulók hoznak szerencsét. Másnak a cipőmérete. Sosem lehet előre tudni, Fortuna istennő szeszélye épp mit diktál. Épp ezért minden játékos más stratégiával választja ki nyerőszámait.

Ha a saját nyerőszámaidat pihentetnéd, akkor hagyatkozhatsz még a gépi játékra is a számok kiválasztására. Ehhez a "Gyorstipp" gomb lehet segítségedre a weboldalon, így véletlenszerű számok lesznek generálva a számmezőn.

A szelvény kifizetése előtt meggondoltad magad a böngésződ előtt ülve? Semmi gond, a weboldalon lévő szelvény számmezején, a kifizetés előtt, akárhányszor változtathatsz a kijelölt számokon.

Bár a szerencse nem egy előrelátható vagy kiszámítható dolog, mégis vannak akik úgy vélik, különböző nyertes szisztémákat képesek felállítani. Legyünk két lábbal a földön, a szerencse az szerencse, nem előrelátható. Mégis elérhetőek a korábbi húzásokon kisorsolt nyerőszámot, így ha statisztikázni támadna kedved, akkor csak adj neki, mert alapanyagot bőven találsz hozzá.

Ötös lottószelvények

Az alapjátékban való részvételhez a szelvény mezői közül egy mezőben kell beikszelgetned a számaidat.

Hogyan adhatod fel a szelvényed, hogy részt vehess a sorsoláson? Az csak tőled függ. Ugyanis létezik mindmáig a klasszikus megoldás. Igen, jól gondolod. Fogni a kalapod, s elsétálni egy lottózóba, majd ott a pénztáros segítsége révén játékba állíthatod a szerencseszámaidat tartalmazó szelvényt. Azonban, ha a digitalizáció és a 21. század vívmányainak híve vagy, akkor tudd, hogy az internet is segítségedre lehet a szelvényed feladásában. Ehhez ott a Szerencsejáték Zrt. hivatalos weboldala, vagy még újabb megoldás az "Okoslottó" telefonos alkalmazás használata. Annyi a dolgod, hogy eldöntsd, melyik módszer jön be Neked, s már ringben is lesznek a számaid! Szóval, az állami lottó társaság fejlődik a korral, azonban tudjuk, milyen retró érzés besétálni egy lottózóba, majd tovább ballagni, némi szociális élet lehetőségét is magában hordozza ez a megoldás.

Az említett két modernebb megoldást kicsit tovább is boncolgatnánk. Lássuk csak, hogyan teheted hát meg a számaidat, lépésről lépésre, ha ezen az esős őszi időjáráson elmenne a kedved a sétától:

 • Interneten keresztül, a Szerencsjáték Zrt. weboldalán is kitölthető a szelvény. Ahhoz, hogy a szelvény játékba kerüljön, nyilván így is fizetni kell érte. Ehhez pedig regisztrált fiók és belső egyenleg szükséges a weboldalon. Fiókodba belépve, a "Napló" menüben találhatod majd a belső egyenleged nyomon követésének lehetőségét, valamint a nyereményeidet. Szóval, hogyan tölthető fel az egyenleg? Használhatsz erre a célra:
  • Bankszámlára történő átutalást,
  • Bankkártyát,
  • PayPal alkalmazást,
  • Ügyfélkártyát (Szerencsekártya),
  • M-commerce (MCOM).
 • A másik digitális lehetőség az az SMS-Lottó egyszerűsítésére hivatott Okoslottó alkalmazás, melynél kényelmesebb megoldás nemigen elképzelhető. Az alkalmazás jelen pillanatban elérhető iOS és Android operációs rendszerrel futó okos eszközökön. A design barátságossága mellett a fejlesztők azt is szem előtt tartották, hogy egy gyors és egyszerű játékot biztosító appot nyújtsanak a játékosok számára. Az alkalmazás használatával feladott szelvényekért a következő módokon fizethetsz:
  • Egyenesen a mobilegyenlegedből, vagy
  • a bet.szerencsejatek.hu oldalon történt regisztráció után, az ott létrehozott belső egyenlegből.

Feltehetnéd a kérdést, hogy miért és mégis mennyiben éri meg a mobilalkalmazást használni? Nos, elmondhatjuk, hogy a mobilalkalmazás több előnyt is fel tud mutatni: 📲

 • Lehetőséged lesz lementeni a kedvenc számaidat, hogy később néhány gonbnyomással újra megjátszhasd őket, s ne legyen szükség arra, hogy újra bevezesd őket a rendszerbe. Gyorsaságból jeles.
 • Ha véletlenül vagy épp szándékosan nem lennének kéznél a nyerőszámaid, s a véletlenre bíznád most a szerencséd, akkor erre lehetőséged nyílik, hiszen mindössze a telefonod megrázására lesz szükség véletlenszerű számok generálásához.
 • Akciós szelvényeket is feladhatsz. Ehhez mindössze egy gombnyomásra lesz szükség.
 • Az app értesítéseket küldhet a frissen kisorsolt nyerőszámokról.
 • Naprakész lehetsz a hírekkel, akciókkal kapcsolatban, de akár néhány kattintással megtalálhatod a hozzád legközelebb lévő lottózót is.

Ötöslottó szelvény feladási határideje

Szóval, úgy gondolod, megvannak a nyerőszámok, s mindössze annyi van hátra, hogy megjátszd a szelvényed? Jó, de meddig is lehet azt? Biztosan van erre is határidő, mint minden másra. Vizsgáljuk meg közelebbről a témát!

A kért információra bármely lottózóban, vagy lottó feladási ponton válaszolnak majd készségesen az ott dolgozók, de néhány kattintással, könnyedén megkaphatjuk ezt az információt a Szerencsjáték Zrt. oldalán kutakodva is. Az ötöslottónak szentelt aloldalon hatalmas betűkkel szerepel fent a fogadási határidő, itt megjelölik a napot és az órát, míg játékba bocsáthatod szelvényed. Sok más fontos információt is rejt ez az oldal, hiszen ugyanitt találhatott meg mindig a frissített heti várható főnyeremény összegét is.

Ha már a fontos információknál tartunk, a sorsolás időpontjával tisztában vagy? Igen, jól gondolod, azért kérdezem, mert azt is ugyanitt találhatod meg. A sorsolás időpontja huzamosabb ideje nem változott, minden szombaton a Duna TV műsorában vetítik, méghozzá 18:45-től tekinthető meg.

Szelvényed feladására viszonylag hosszú időkeret áll rendelkezésedre. Ez azzal van összefüggésben, hogy a sorsolás mindössze heti egy alkalommal valósul meg. Ha aprólékosan tekintjük, akkor elmondható, hogy a szelvények feladhatók minden héten, vasárnap reggel 5:00 és szombat délután 17:30 között. Már biztos említettük, hogy a játékban csak nagykorúak vehetnek részt, így a szelvény feladására is csak a 18. életévüket betöltött személyek jogosultak.

A szelvényed feladásának pillanatában lehetőséged van eldönteni, hogy 1 vagy 5 hétre történjen a szelvény feladása, s így játékban maradása. Igen, ez pontosan azt jelenti, aminek hangzik, a szelvényen lévő számok akár öt egymás utáni húzásban is részt vehetnek.

Minden szelvényhez több játékmező tartozik. Már egy mező kitöltésével is részt vehetsz a játékban. Ha több mezőt töltesz ki, ezzel több esélyed lesz nyeremény megnyerésére is. A szelvényen x-ekkel jelöljük a megjátszani kívánt számokat.

Otoslotto szelvény ára

Vannak állandó dolgok az életben, de sajnos a lottó szelvények ára nem ilyen. A Szerencsejáték Zrt. közel 3 évig tartotta a lottószelvényeinek árát, ez idő alatt nem változtak a díjak, a 2020-as év elejétől 2022 őszéig. Azonban az ötöslottó alap szelvények ára jelen pillanatban 400 Ft.

Viszont nem minden szelvény kerül megjátszásra mindössze egy alapjátékkal. Hiszen oly sok tényező változtathat a szelvény megjátszási díján:

 • hány heti sorsoláson vesz majd részt a szelvényed (a hetek száma),
 • hágy számmezőt töltöttél ki (alapjátékok száma),
 • kombinációs játékban való részvétel.

Ha több alapjátékot játszol meg egyazon szelvényen, akkor a 400 Ft fel lesz szorozva az alapjátékok számával. Egy szelvényen maximum 20 számmező megjátszása lehetséges egy normál játék esetében.

Lássunk egy egyszerű példát a számításra: két számmező kitöltésével, 5 héten át megjátszva a szelvényed, annak az ára a következő lesz:

400 Ft x 2 x 5 = 4 000 Ft.

A kombinációs játékban való részvétel ára a kombinációs táblában elérhető, s a kiszámítására az alapjátékok számának és az alapdíjnak a szorzatát használják.

Joker rajongók, figyelem! Az interneten lehetőségetek lesz max. 3 Joker számmező megjátszására a normál vagy a kombinációs ötöslottó játék esetében is. A Joker játékban való részvételt nyilvánvalóan meg kell fizetni, ezt az ötöslottó játékba küldésével egyidőben kell megtenned. A Joker játék szándékodat külön jelöléssel kell érvényre juttatnod a segédsorsjegyen, az internetes és az SMS játékban egyaránt. Amennyiben telefonról játszol, az erre vonatkozó felszólításnál kell majd a joker játékban való részvételi szándékodat jelezned.

Tartsd ezeket szem előtt a szelvény kitöltése közben, hiszen a szelvényed árának befizetésekor meglepetések érhetnek a pénztárnál.

5 ös lottó sorsolás

Az ötöslottó sorsolás minden hét szombatján zajlik, a következő sorsolás is ennek megfelelően történik majd. A hetente a Duna TV műsorában, a SzerencseSzombatban kerül sugárzásra az ötöslottó nyerőszámok eheti húzása. A sorsolásban részt vehetsz Te is, ha megfelelő értékben vásárolsz szelvényt, így az ötöslottó nyerőszámai mai viszonylatban egyenesen a Te részvételeddel születhetnek meg!

Szóval, szeretnél a következő ötöslottó számok sorsolásán részt venni? Vagy kényelmesebb a fotelből szemlélni a TV műsort a sorsolással?

Ötöslottó nyerőszámok

Az 5 ös lottó nyerőszámok, mint említettük már, heti szinten frissülnek, a szombati sorsolások alkalmával. A szerencsejáték Zrt. hivatalos weboldalán, valamint számos más, lottó játékokkal foglalkozó gyűjtőoldalakon, nyomon követheted majd az ötöslottó nyerőszámok friss alakulását, minden következő héten.

Ha azonban ötös lottó nyerőszámok korábbi nyertes sorai érdekelnének, kíváncsiságból, vagy stratégia alkotási célzattal, akkor a táblázatok formájában elérhető korábbi nyerőszámokat is megtekintheted ezeken az említett oldalakon.

Ötöslottó eddigi nyerőszámai

Szóval a következő, több millió nagyságrendű főnyereményt ígérő otoslotto játékban szeretnél részt venni? Ne habozz, hiszen az óra ketyeg, s a szelvények feladási határideje is közeleg.

A lottószámok ötöslottó nyerőszámok friss eredményei, mint említettük, csak egy hétig maradnak frissek, azután már csak a történelem részei lesznek, s a különböző statisztikai számítások alapanyagai.

Az eddigi nyerőszámok alapján pl. felállíthatók különböző statisztikát azt illetően, hogy melyik számot hányszor húzták ki egy adott időintervallumban.

Ötöslottó nyeremények

Hogy mitől függ a nyeremények nagysága az ötöslottóban? Hát bizony, ez egy többtényezős egyenlet:

 • az adott játék héten hányan játszottak, azaz hány szelvény került feladásra,
 • a nyeremény-osztályonkénti nyertes szelvények száma,
 • a korábbi hétről / hetekről megmaradt, halmodózó nyeremény.

Azért, egy 2-es találatot nem is lehet olyan nehéz összehozni? Ámításnak gondolod? Nézd csak meg a nyerési esélyeket tartalmazó táblázatot, hogy magad is meggyőződhess erről:

Nyerési esélyek

5 találat1 : 43 949 268
4 találat1 : 103 410
3 találat1 : 1 231
2 találat1 : 44

Ezeket a különböző találati számokat nyerőosztályoknak nevezzük.

 • 5 találat - I. nyerőosztály,
 • 4 találat - II. nyerőosztály,
 • 3 találat - III. nyerőosztály,
 • 2 találat - IV. nyerőosztály.

Nemigen igényel magyarázatot, ám minél nagyobb találatról van szó, annál kisebb az adott nyeremény megnyerésének az esélye.

Mit jelent a halmozódás?

Megesik, hogy egy adott héten nincs telitalálat, azaz senki sem találta el mind az öt számot, mely kisorsolásra került. Hogy ez mit jelent a főnyeremény szempontjából? Semmi szükség a pánikra, a pénzösszeg nem vész el, hanem hozzáadódik a következő heti nyereményhez. Ez a halmozódás legtöbb 1 évig tart, így ha az év lejáratáig nincs telitalálat, akkor a főnyeremény felosztásra kerül a többi nyertes között. A Jackpot nyereményen kívül a többi találat nyereménye is halmozódik.

Nyereményekről még többet

Képzeld el, hogy van olyan játékos, aki a több millió Forint értékű nyereményét bent hagyja, s nem veszi fel a kijelölt időintervallumon belül. Hihetetlennek hangzik? Számunkra is, de képzeld, mégis megtörténik. Aki vérbeli játékos, annak érthetetlennek tűnhet, hogyan lehet több millió Forint nyereményt benthagyni a kasszában. De hát emberek vagyunk, bármi megtörténhet, közbejöhet, megfeledkezhet az ember a szelvényéről, elveszítheti vagy figyelmetlenségből kidobhatja. Ezért is javasolnánk, hogy őrizzük meg jól szelvényeinket, hiszen sosem tudhatjuk a sorsolást megelőzően, hogy mikor fognak igazán sokat érni ezek. S képzeld, ami a legfurább az egészben, hogy olykor nem csak a kisebb nyeremények végzik feltehetően egy fiók mélyén, hanem a nagyobbak is!

Nyertél? Gratulálunk! A nyereményed felvételére több lehetőség is játékban van, ám ezeket több tényező is befolyásolja: milyen csatornán keresztül játszottad meg szelvényed, s mekkora a nyereményed. A pénz is ezek függvényében többféle módon juthat a birtokodba: lottózóban történő nyereményigényléssel vagy bankszámlára történő átutalással. 200 000 Forint alatti nyereményekkel kicsit könnyebb bánni, ezeket akár egyenesen az online egyenlegedbe is jóváírhatják, melyet a "Napló" menüpontban tekinthetsz meg. Az ennél nagyobb nyeremények kicsit macerásabbak, de hidd el, megéri!

Mit tartogat még a 2024-es év számunkra? Jelen pillanatban a következő főnyeremény 2,76 milliárd Forint lesz! Úgy hisszük, ezért érdemes szelvényt váltani. A főnyereményt elnézve, már huzamosabb ideje nem lehetett jackpot nyertes.

Játéktörténeti legek

Szóval, melyek is voltak a legfontosabb pillanatok az ötöslottó történetében?

Kezdjük talán az ötöslottó nyerőszámai legelső sorsolásával. Hogy mikor történt? Hát nem tegnap, az biztos. Méghozzá 1957-ben. Pontosabban 1957. március 7.-én. Úgy hisszük, abban egyet érthetünk, hogy nem semmi régiséggel rendelkezik már ez a játék Magyarországon.

Az ötöslottó nyeremények történetének legnagyobbikát azonban egy elég friss szerencsés nyertes vihette haza, 2020-ban, a 13. játékhéten. Szóval, kapaszkodjunk, nem ám egy-két millió ütötte a markát, hanem, azzal, hogy eltalálta mind az öt számot az illető, 6 431 516 101 Forintot vihetett haza.

Az 1990-es is egy neves év volt a játék történetében, hiszen számos jeles adattal szolgáltatott számunkra. Ebben az évben volt a legtöbb telitalálat, nem kevesebb, mint 27 darab! De ezen ne csodálkozzunk nagyon, hiszen ugyanebben az évben került új rekord, mely azóta is veretlen a legnagyobb heti forgalom tekintetében, 21 148 405 darab eladott alapjátékkal, a 21. játékhéten. Úgy gondolom, senki sem fog meglepődni azon, hogy ugyancsak az 1990-es év 21. játékhetében született meg egyetlen sorsolás alatt a legtöbb talitalálatos szelvény, 13 darab.

A 2023-as év 42. játékhete, mely átlagosnak volt mondható, hiszen nem hozott telitalálatot, mégis sokaknak emlékezetes lehet. Az akkori nyerőszámok nyereményeit a következő táblázat szemlélteti.

2023-as év 42. játékhete – a húzás dátuma 2023.10.21

5 találat (db)5 találat (Ft)4 találat (db)4 találat (Ft)3 találat (db)3 találat (Ft)2 találat (db)2 találat (Ft)
00 Ft281 715 190 Ft271818 510 Ft689502 490 Ft

Az itt felsorolt nyereményeket eltekintve, elmondható, hogy a 1 715 190 Ft, a 18 510, valamint a 2 490 Ft is biztosan megadta a löketet a játékosoknak a játék folytatására.

Vajon 2024 még mit tartogat számunkra?

Záró gondolatok

A következő 5 lottó főnyeremény, nem kevesebb, mint 2,76 milliárd Forintjával biztosan sok játékost vonz majd be a következő játékhét során is. A lottó nyerőszámai ötöslottó nyerőszámai mindig nagy keresettségnek örvendenek, akárcsak a TV-ben a sorsolás műsora. Az interneten is visszanézhetőek lesznek a nyerőszámok, mint mindig, ha véletlenül lemaradnál a műsorról.

Szóval, úgy érzed birtokodban vannak a nyerőszámok. A szelvényedet megjátszottad már velük? Ha még nem, akkor csípkedd magad, hiszen közeleg a hétvége, s ezzel együtt a sorsolás pillanata is! Hogy az este elalvás előtt láttad meg számokat? Vagy a buszjáratok számait írtad össze a minap a városban sétálva? Nem számít, honnan szedted a számokat, a lényeg, hogy megjátszd őket, hiszen ez biztosít lehetőséget egy csinos nyeremény hazavitelére.

Már várjuk, hogy ezt mondhassuk: Dobpergést kérünk! Itt a szombat délután, s kihűzták a nyerőszámaid! A mindenit, gratula! Reméljük, hogy eltervezted már, mire költöd vagy épp nem költöd el a pénzt. Sokak számára egy ilyen életben megtörténő fordulat, mint egy lottó telitalálat, sok fejtörést okozhat, mert a hirtelen jött nagy összeget az emberek egy része nem tudja megfelelően kezelni.

Te ismersz lottónyertest? A legtöbben nem ismerjük őket idehaza, hiszen úgy tűnik, Magyarországon az a módi, hogy szeretnék titokban tartani személyazonosságukat. Meg tudjuk érteni őket, bár ez homlokegyenest szembemegy a külföldi lottónyertesek szokásaival. A Szerencsejáték Zrt. lottónyerteseknek szóló kérdőívét épp ezért is hanyagolják a legtöbben.

Szóval, Neked mi lenne az első megállód a nyereményedet a bankszámládon tudva?

Az ötöslottóhoz változó módokon állnak hozzá az emberek, hiszen másak az élettapasztalataik, a koruk és a céljaik a továbbiakban. Persze, a legtöbben egy jobb élet reményében játszanak, legyen szó fiatalok életkezdéséről, vagy idősebbek nyugdíjas éveiről, netalán gyermekeink iskoláztatásáról. Mind keressük a szerencsénket, s Fortuna istennő kegyeit.

Az egyetlen biztos dolog ehhez, hogy a következő 5 nyerőszám ott lapul a 90 között, úgyhogy egy kalappal ezek eltalálásához!