Lottószámok


Lottószámok varázslata: Felfedezésre váró titkok és tippek a legnépszerűbb lottójátékokban

A szerencsejátékok világa mindig is izgalmas és kihívásokkal teli terület volt az emberek számára. Az egyik leghíresebb és legnépszerűbb szerencsejátékforma a lottó, amely többféle változatban kínálja a játékosoknak az esélyt a hatalmas nyereményekre. Az új, izgalmas weboldalunkon mostantól egy helyen találhatod meg az összes kedvenc lottójátékot, és rákattintva mélyebben elmerülhetsz ezeknek a szerencsejátékoknak a világában.

Az Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó, Eurojackpot, Luxor és Kenó mind olyan játékok, amelyeket egyetlen oldalon gyűjtöttünk össze, hogy könnyen és gyorsan hozzáférhess a legfontosabb információkhoz. Ebben a cikkben részletesen beletekintünk a játék rejtelmeibe, és feltárjuk azokat az érdekességeket, amik segítenek eligazodni a lottó világában.

lotto, lottoszamok

De ez még nem minden! Ha csak egy kattintásnyira szeretnél lenni az  e heti lottószámok sokaságától vagy éppen az adott játékról szóló hasznos tippektől, akkor jó helyen jársz. Az új gyűjtőoldalunkon minden egyes lottójátékhoz külön útmutatás készűl, ahol az érdekességeken túl aktuális információkhoz, statisztikákhoz és tippekhez is hozzájuthatsz. Készülj fel, hogy a játékteremben való szórakozás nem csak a szerencsén múlik majd, hanem a megfelelő információk birtokában mindenki a legjobb döntéseket hozhatja meg!

Az álmok nyomában a Magyar szerencsejáték történelmében

A lottó egy olyan játék, amely már évszázadok óta kötődik az emberek vágyaihoz és álmaihoz. Magyarországon pedig a lottózás története különlegesen gazdag és érdekes fordulatokkal szőtt. Az első lépéseket még 1762-ben tette meg a lottó, amikor a genovai rendszerű szerencsejáték "lutri" néven vált ismertté, és egy császári pátensnek köszönhetően honosodott meg az országban. Az első sorsolást már 1770-ben megrendezték, a budai Felső piac téren, azaz a mai Batthyány téren.

Egy idő után azonban, 1895-ben, az osztálysorsjáték vette át a lottó helyét, csak hogy 1957-ben ismét visszatérjen a színpadra az ismert lottójáték. Ezen időszakokban a lottó nemcsak a szerencsejáték, hanem a közhangulat alakításának eszköze is volt. A játék visszatérésének napján, 1957. március hetedikén, a Móricz Zsigmond Kultúrotthonban már újra forogtak a golyók, és azóta is izgalommal várjuk a heti lottó sorsolás eredményeit.

lottó, lotto, sorsolás

Az első főnyereményt egy 66 éves özvegyasszony vihette haza, és a lottózás történetébe így bekerültek az olyan fogalmak, mint a "nyerő lottószámok," "heti lottószámok" és a "legutóbbi lottószámok." Az emberek a családi számokra is egyre inkább szavaztak, és a lottószámok friss sorsolásának izgalma mindennapi beszéd téma lett.

Az újítások nem maradtak el, és 1991-ben bevezették a teljes halmozódást, ami új szintre emelte a nyereményeket. A telefon és az internet térnyerésével pedig 1997-től már online is fogadhatsz a lottószámokra.

A lottózásnak számos változata van a magyar játékosok örömére. Az Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó, EuroJackpot, Luxor, Kenó, Puttó mind-mind különböző lehetőségeket kínálnak a szerencsejáték szerelmeseinek. A cikkünkben ezekre a játékokra is kitérünk, és bemutatjuk, hogyan alakultak a lottó számok a sorsolások történetében.

A lottó nemcsak azért izgalmas, mert reményt kínál a hatalmas nyereményekre, hanem azért is, mert egy kis időutazásra invitál bennünket a múlt emlékezetes pillanataiba. Tekintsünk vissza a lottózás gyökereire, és készüljünk fel a jövőbeni lottószámok kihúzására, hiszen sosem lehet tudni, mikor válhatunk a következő lottómilliomossá!

Így válassz megfelelő lottójátékot!

A lottózás olyan kaland, ahol az álmok és a szerencse keveredik egyetlen szelvényen. Ám ahhoz, hogy a lottó számok a te szerencsédet is meghozzák, érdemes néhány dolgot figyelembe venni a választás előtt. Most feltárjuk, hogyan találhatod meg a számodra legmegfelelőbb lottójátékot, miért érdemes a lottózás világában otthonosan mozogni és tisztában lenni a legfrissebb lottószámok sokaságával.

A lottószámok szerencsejáték világa:

A lottózás olyan élmény, ahol minden szám egy lehetőséget rejt magában. De mielőtt elmerülnél a számok tengerében, érdemes átgondolni, melyik lottójáték felel meg leginkább az igényeidnek, 2024-ben igazán van miből válogatni. Kérdezd meg  magadtól, milyen típusú játék izgat, és mennyit szeretnél fogadni. Talán vonzó az Ötöslottó hagyományos varázsa, vagy inkább az EuroJackpot lenyűgöző nyereményei csalogatnak?

Online lottó: Az új dimenzió

Az online lottózás megváltoztatta a játék szabályait. A kényelmes otthonodból vagy akár útközben is részt vehetsz a sorsolásokon. Az online lottó számtalan lehetőséget kínál, és a nyertes lottószámok is könnyedén ellenőrizhetőek. Ne feledd, az internet hatalmas világa magával hozza a lehetőségek tárházát!

Magyarország legnépszerűbb lottójátékai

Most pedig tekintsünk át néhány olyan lottójátékot, amelyek Magyarországon rendkívül népszerűek. Az Ötöslottó hagyományos és kedvelt választás, míg a Hatoslottó kihívást kínál azoknak, akik több számmal szeretnének játszani. A Skandináv lottó izgalmasan különböző, az EuroJackpot pedig híres a hatalmas nyereményeiről.

Most, hogy egy kis ízelítőt kaptál, indulj el a lottózás izgalmas útján, és találd meg a számodra legmegfelelőbb játékot!

Kenó: A számok mágikus táncosa

A Kenó Magyarország egyik legizgalmasabb lottójátéka, ahol a számok kihúzása mindennap egy kis csoda.

A Kenó alapjai:

A Kenó játékszabályai egyszerűek, mégis szórakoztatóak. A játék során a résztvevőknek 80 számból kell választaniuk, és legfeljebb 10 számot megjelölniük a szelvényükön. A sorsolásokon naponta 20 nyerőszámot húznak ki a 80 közül, és a játékosoknak az a céljuk, hogy minél többet eltaláljanak ezekből a húzott számokból. Légy résen és kövesd a lottószámok mai sorsolását!

Játék saját számokkal és gépi formában:

A Kenó játékban szabadság van a választásban. A játékosoknak lehetőségük van saját számaikat kiválasztani, választhatnak akár személyes jelentőségű számokat is. Alternatívaként a gépi játék is rendelkezésre áll, ahol véletlenszerűen generált számokat próbálhatunk ki. Az online lottóplatformok, például az Okoslottó és az internetes játéklehetőségek megkönnyítik a részvételt, és az egész folyamatot kényelmesebbé teszik.

Az alapjáték ára és tétmódok:

A Kenózás egyszerű és hozzáférhető. Egy szelvény megszerzése mindössze 350 Ft, ami lehetőséget biztosít a játékosoknak arra, hogy részt vegyenek a napi sorsolásokon. A tétmódok változatosak, és a játékosoknak lehetőségük van különböző számú számmal játszani. A tízes, kilences, nyolcas játéktípusokban a találatok számától függően különböző nyereményeket lehet elérni. Az alapjáték ára számtáblánként van meghatározva, és a játékosok számától és a sorsolások számától függ.

Kenó sorsolás és nyeremények:

A Kenóban minden nap sorsolásra kerül sor este 22:00 és 00:10 között a Duna TV-n. A sorsolások izgalmas pillanatokat teremtenek, amikor kiderül, kik lettek a nap nyertesei. A nyeremények összege nem a nyertesek számától függ, csak a befizetett tét nagyságától. A 

A Kenó egy olyan játék, ahol az eddigieken túl minden egyes nap újabb lehetőséget rejt. Az eddigi lottószámok tükrözik a játék múltját, míg a mai lottószámok a jelen pillanat izgalmát hozzák el. A játékosok mindennap lehetőséget kapnak arra, hogy részt vegyenek a friss sorsolásokon, és a sorsolás estéjén megvárják, hogy a friss lottószámok milyen varázslatos kombinációkat hoznak.

A Kenó nem csak egy lottójáték; ez egy élmény, ahol a számok kiválasztása és a sorsolások izgalma összeolvad. Készülj fel a Kenózás izgalmas világára, ahol minden nap egy új lehetőség arra, hogy a számaid a szerencsejáték világában új értelmet nyerjenek.

Ötöslottó: minden, amit tudnod kell a legendás lottójátékról!

Az Ötöslottó, amely 90 számból kínál választási lehetőséget, évtizedek óta a magyar szerencsejátékosok egyik kedvenc játéka. A sorsolások izgalmas pillanatait minden héten szombatonként 18:45-től követhetjük figyelemmel a Duna TV műsorában. A játék alapára 400 Ft, és a játékosoknak öt számot kell kiválasztaniuk az összesen 90 közül, céljuk pedig, hogy minél több találatot érjenek el az adott héten sorsolt öt nyerőszám közül.

Hogyan játszhatsz?

Az Ötöslottó sokféle lehetőséget kínál a részvételre. Játszhatsz saját számokkal, gépi játékkal, vagy akár kombinációs lehetőségekkel is. A szelvények feladhatók rövid, 1 hetes időszakra vagy akár hosszabb, 5 hetes periódusra is. A kombinációs játék lehetővé teszi a játékosoknak, hogy több számot is megadjanak, kibővítve ezzel a játék lehetőségeit. Az árak egyszerűen kiszámolhatók, és minden játék típusra egyedi.

Nyeremények és nyerési esélyek

Az Ötös lottó kiváló nyereményeket kínál, és a nyereményösszegek változékonyak, attól függően, hogy hány játékos ér el sikeres találatokat és milyen alapjátékok érkeztek be a sorsolásra.

A nyerési esélyeket alapul véve:

 • 5 találat: 1 : 43 949 268
 • 4 találat: 1 : 103 410
 • 3 találat: 1 : 1 231
 • 2 találat: 1 : 44

A nyereményalap legalább 40%, de legfeljebb 60% lehet, a nyerőosztályok közötti százalékos arányoktól függően. Ha senki sem éri el mind az öt találatot, a főnyeremény hozzáadódik a következő heti nyereményalaphoz, amelynek maximális időtartama 1 év.

Az Ötös lottó, ahol az ötöslottó nyerőszámok nemcsak egyszerű számok, hanem a remény és a változatos nyerési lehetőségek forrásai a szerencsejátékosok számára. Az izgalmas sorsolások és a változatos játéklehetőségek együttesen teszik emlékezetessé ezt a legendás lottójátékot.

A Hatoslottó: Nyerj nagyot a számok játékával!

Képzeld el, hogy a számok világában barangolva, éppen a sorsodra vársz a Hatoslottó játék izgalmas pillanataiban. Ez a lottójáték kihagyhatatlan élményt kínál mindazoknak, akik szeretnének részesei lenni egy feledhetetlen nyereményjátéknak. De miért éppen a Hatoslottó, és miért érdemes belevágni? Engedd meg, hogy részletesen beavassalak a számok és a szerencse egyedülálló játékába és garantálom hogy minden héten az elsők között leszel akik csekkolják a friss hatos lottószámok húzását!

Játszhatsz különleges módokon:

Saját számokkal: Válaszd ki a számaidat, melyek szerinted elvezetnek a nyeremények birodalmába.

Gépi játékkal: Bízd a véletlenre! A gép segít kiválasztani azokat a számokat, amelyekkel megdobogtathatod a nyeremények szívét.

Az alapjáték ára: 400 Ft.

A sorsolások izgalmában való részvétel mindössze 400 forintba kerül. Ez az összeg szorozva az alapjátékok számával és a hetek számával adja a tétet. És ne feledd, a kombinációs játékra is lehetőséged van!

Hol játszhatsz és mikor nézheted a sorsolást?

Okoslottón - Csak egy kattintásnyira vagy a nyereményektől!

Interneten - A modern világ kényelmével játszhatsz online.

Lottózóban - Ha szereted a hagyományos élményt, keress fel egy helyi lottózót.

A Hatoslottó sorsolása minden vasárnap 16:00 órától a Duna TV-n történik.

A Hatoslottó sorsolása során a feladatod 45 számból kiválasztani 6-ot. A cél igen egyszerű: minél több találat, annál magasabb a nyereményed!

Nyerési Esélyek:

 • 6 találat: 1 : 8,145,060
 • 5 találat: 1 : 34,808
 • 4 találat: 1 : 733
 • 3 találat: 1 : 45

Vagyis mindössze 1 az 42 esély arra, hogy valamilyen nyereményt vigyél haza a Hatoslottó játékban.

Nyeremények:

A nyeremények nagysága attól függ, hogy hány alapjáték érkezett be az adott sorsolásra, van-e halmozódó nyeremény az előző játékhétről, és hányan nyertek az egyes nyerőosztályokban. A bruttó visszafizetési arányokat az alábbi táblázat szemlélteti:

Bruttó Visszafizetési Arány (%)I. Nyerőosztály (6 találat)II. Nyerőosztály (5 találat)III. Nyerőosztály (4 találat)IV. Nyerőosztály (3 találat)
40418843
41437.57.542
42447.57.541
43457.57.540

Halmozódó nyeremények:

Ha senki sem találja el az összes számot, a telitalálatért járó nyeremény hozzáadódik a következő heti nyeremény összegéhez. Ez a halmozódás akár 1 évig is eltarthat. A főnyeremény mellett a 3, 4 és 5 találatok is részesülnek ebben a különleges lehetőségben.

Skandináv lottó: Minél több találat, annál nagyobb nyeremény!

Az izgalmas Skandináv lottóban te is részt vehetsz, kiválasztva 35 számból 7-et, és esélyed van a nyereményre minden héten. A számok hetente két sorsoláson vesznek részt: egy kézi és egy gépi, mindkét alkalommal 7-7 számot húznak ki. A főnyereményt az egy sorsoláson elért 7 találat jelenti.

Válaszd ki saját szerencseszámaidat vagy bízd a gépre, hogy véletlenszerű számokat generáljon neked. Szelvényedet akár 1 vagy 5 hétre is leadhatod, és kombinációs játékban több számot is megadhatsz, hogy növeld a nyerési esélyeidet.

Soroslások és dijszabás

Ne maradj le a kihagyhatatlan pillanatokról! Kövesd figyelemmel minden szerdán, 20:50-től a Duna TV-n a Skandináv lottó izgalmas sorsolását. Ha szeretnéd feladni a szelvényed, többféle módon is megteheted: okoslottón keresztül, az interneten vagy a helyi lottózóban. A következő sorsolás eredményeit nyomon követheted a szerencsejáték zrt oldal jóvoltából, igy biztos tudni fogod ki vittel a sok milliárd vagy millió ft főnyereményt.

Az alapjáték ára mindössze 400 Ft, amiért maximum 20 számmezőt játszhatsz meg egy szelvényen. A fizetendő összeg a játékok számával és hetek számával szorzódik, így a részvétel mindig rugalmas és az igényeidhez igazítható. A 2023 október igazán izgalmas fordulatot hozott a nyerőszámok tekintetében. A Szerencsejáték Zrt. honlapján olvasható tájékoztatás szerint az október 18-án megtartott 42. heti skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:

 • Első számsorsolás: 4,6,8,12,17, 27, 30
 • Második számsorsolás:4,5 ,15,19 ,27 ,32 ,34

Nyerési esélyek és nyeremények

A Skandináv lottóban való nyerési esélyeidet a következők:

 • 7 találat: 1 : 3 362 260
 • 6 találat: 1 : 17 155
 • 5 találat: 1 : 424
 • 4 találat: 1 : 30

A nyeremények nagysága a beérkező alapjátékoktól, az előző hétről származó nyereményektől és a nyertesek számától függ. A visszafizetési arány mindig a nyereményalap meghatározott százaléka, ami 40% és 60% között lehet.

Halmozódó nyeremények

Ha egy sorsoláson sem sikerül telitalálatot elérni, a főnyeremény hozzáadódik a következő heti nyeremény összegéhez. Ez a halmozódás akár egy évig is tarthat. Az utolsó sorsoláson történő hiány esetén a főnyereményt a részvételi szabályzat alapján a többi nyertes között osztják fel.

Ne hagyd ki a Skandináv lottó izgalmait! Állj a nyeremények közelébe és próbáld ki szerencsédet a hétfői sorsolásokon!

Eurojackpot: Az egész Európát izgalomba hozó sorsjáték

Az Eurojackpot, az európai lottójáték, amelynek friss, hétről hétre megrendezett sorsolásaiban részt vehetnek azok a szerencsekedvelők, akik öt, az "A" mezőből kiválasztott számból és két, a "B" mezőből kiválasztott számból próbálnak találatot elérni. A sorsolások kétszeresen izgalmasak, hiszen mindkét mezőben elért találataid száma legalább 3 kell, hogy legyen.

eurojackpot, lottó, lotto

Nemzetközi kiterjedés:

Az Eurojackpot egy olyan nemzetközi lottójáték, amely 2012-ben indult és jelenleg 18 országban elérhető (Izland, Finnország, Norvégia, Svédország, Dánia, Észtország, Lettország, Litvánia, Hollandia, Németország, Csehország, Magyarország, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország, Olaszország, Spanyolország és Lengyelország).

A játék rugalmas, és lehetőséget biztosít saját számok kiválasztására, vagy ha inkább a gépre bíznád a döntést, választhatod a véletlenszerű számok generálását is.

Kombinációs játék- a nyerés esélyek növelése

Azok számára, akik több számmal játszanának, a kombinációs játék ideális lehetőséget kínál. Legalább 5 számot választhatsz az "A" mezőből és legalább 2-t a "B" mezőből; összesen 8-13 számot jelölhetsz meg. Az alapjáték ára körülbelül 2 euró, amelyet az MNB által meghatározott euró-forint árfolyam határoz meg.

Főnyeremény és kifizetések:

Az Eurojackpot heti várható főnyereménye legalább bruttó 10 millió euró, amely bármely résztvevő országban elnyerhető. A várható főnyeremény összege forintban a MNB által meghatározott árfolyam figyelembevételével kerül kommunikálásra ezért érdemes mindig figyelemmel követni az euro lottószámok alakulását.

A kifizetések a következők szerint történnek:

Az 5+2 találat és az 5+1 találat nyereménye bruttó, a személyi jövedelemadó levonása előtti összeg.

Minden további nyerőosztályban a közzétett nyeremény nettó, vagyis a személyi jövedelemadóval már csökkentett összeg.

Sorsolások és a nyertesek kihirdetése

A sorsolások keddenként és péntekenként Finnországban, Helsinkiben zajlanak, magyarországi idő szerint 20:00 és 21:00 között. Az "A" és "B" mező nyerőszámait egymást követően húzzák ki.

A nyeremények kifizetése a nyertesek által választott módon történik, és minden esetben az érvényben lévő szabályzatoknak megfelelően zajlik.

Az Eurojackpot egy játék, ami izgalmat és esélyt hoz minden résztvevő életébe, hiszen mindannyian álmodozunk az elképzelhetetlenül nagy nyereményről, ami ebben a lottójátékban valóra válhat!

Luxor: Egyedülálló sorsjáték élmény

Az izgalmas Luxor játékban a szerencsejáték szerelmesei 75 számból választhatnak, és oszloponként 4-4 számot, azaz összesen 20-at jelölhetnek meg. A játék különlegessége, hogy a megválasztott számokat és egy-egy bónusz jelet (lóhere szimbólum) egy 5x5-ös négyzetbe helyezik el.

Ez a négyzet két részből áll: a középső 3x3-as négyzet, az úgynevezett kép, mindig 6 számot és 3 bónusz jelet tartalmaz, míg a külső keretben mindig 14 szám és 2 bónusz jel található.

Többféle módon nyerhetsz:

 • Kép találattal: Ha a középső 3x3-as négyzetben lévő 6 szám mindegyikét kisorsolják.
 • Keret találattal: Ha a külső keret mind a 14 számát kisorsolják.
 • Telitalálat (Luxor): Ha az összes megjátszott számot kisorsolják, vagyis kép és keret találatod van egyszerre.

Emellett a játékban további nyereményeket lehet szerezni, ha valakinek elsőként van kép vagy keret találata.

Főnyeremény és Határszám:

A Jackpotot az kapja meg, akinek határszámon belül van a telitalálata. A határszám azt mutatja meg, hogy az adott héten legfeljebb hány nyerőszám sorsolásával lehet elérni a telitalálatot a Jackpot nyeremény elnyeréséhez.

Ár és játékmechanizmus:

Egy alapjáték ára 300 Ft, és normál játék esetén egy szelvényen maximum 5 számmező játszható meg. A részvételi díj minimum két alapjátékot feltételez, tehát a minimális részvételi díj 600 Ft.

A Luxor játékban lehetőség van saját számok kiválasztására vagy gépi formában történő játékra véletlenszerű számokkal.

Sorsolás és nyeremények:

A sorsolások minden héten szombat 18:45-től zajlanak a Duna TV SzerencseSzombat műsorában. A nyeremények összege a beérkező alapjátékok, az előző játékhétről származó nyeremény és a nyertesek számától függ.

Nyerési esélyek:

Az egy sorsolásra feladott alapjátékok számától függően változóak a nyerési esélyek. 400 000 db alapjáték esetén az esélyek a következők:

 • Telitalálat: 1 : 285 439
 • Első keret: 1 : 267 372
 • Első kép: 1 : 26 325
 • Keret: 1 : 3 824
 • Kép: 1 : 27

Nyereményekre fordított összeg: A nyereményalap elosztása a következők szerint történik:

 • Jackpot: 12%
 • Telitalálat: 23%
 • Első keret: 4%
 • Első kép: 3%
 • Keret: 8%
 • Kép: 50%

A Luxor játék, ahol minden egyes sorsolás egy izgalmas lehetőség a nagy nyeremény elnyerésére, ne feledd megnézni az eheti lottószámok sorsolását! A friss nyerőszámok kihirdetésekor izgalommal várható, hogy több millió ft nyereményeket nyernek majd a játékosok 2024-ben is.

Joker - A szerencse különleges mellékjátéka

A Joker egy izgalmas kiegészítő játék, amely elérhető az Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó, Eurojackpot, Kenó és Luxor játékokhoz. A játék célja, hogy sorrendben, jobbról balra eltalálj 2, 3, 4, 5 vagy 6 számot a kisorsolt 6 nyerőszám közül.

Részvétel és alapjáték:

A Joker játékban való részvételt külön jelezni kell, és lehetőség van a rendszer által automatikusan kínált Joker számok elfogadására, vagy akár egyedi számok megadására is. Egy alapjáték ára 400 Ft.

Az Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó, Eurojackpot és Kenó mellett normál és kombinációs játék esetén maximum 3, míg Luxor esetén 1 Joker számmező játszható meg interneten.

Sorsolás és időpontok:

A Joker sorsolások minden héten: szombat 18:45-től kerülnek megrendezésre a Duna Tv SzerencseSzombat műsorában.

A Joker játék mindig a feladott játéktípus alapján meghatározott számú sorsoláson vesz részt. Például, ha Kenó mellett játszottál Jokert, a Joker számaid 1, 2 vagy 3 egymást követő sorsoláson vesznek részt az adott játékhéten.

Nyeremények és esélyek:

A Joker sorsolás során a következő nyeremények várnak:

 • 6 utolsó számjegy megegyezik: A nyereményekre fordítandó összeg és a többi nyerőosztályban kifizetett nyeremény különbözete.
 • 5 utolsó számjegy megegyezik: 2 000 000 Ft
 • 4 utolsó számjegy megegyezik: 200 000 Ft
 • 3 utolsó számjegy megegyezik: 20 000 Ft
 • 2 utolsó számjegy megegyezik: 2 000 Ft

Nyerési Esélyek:

 • 6 találat: 1 : 1 000 000
 • 5 találat: 1 : 111 111
 • 4 találat: 1 : 11 111
 • 3 találat: 1 : 1 111
 • 2 találat: 1 : 111

A Joker, ahol a kiegészítő játék izgalma, és a számokban rejlő szerencse találkozik, egy lehetőség a nagyobb nyereményekre minden héten!
A reményteljes 2024-es év további izgalmakkal és meglepetésekkel kecsegtet a lottójátékok kedvelői számára. A következő sorsolás alkalmával újabb lehetőség nyílik a nagy nyeremények megszerzésére, és bízunk benne, hogy további szerencsés játékosok osztozhatnak majd a boldogság pillanataiban. Sok sikert mindenkinek.